Een sport BSO is niet nieuw. De manier waarop wij dat invullen is dat wel. Wij zijn een jonge organisatie waar naast een veilige en huiselijke opvang het met veel plezier deelnemen aan sport en spel voorop staat. Sport en spel is een middel om het sociale gedrag te ontwikkelen.


In ons waterrijke landje is het een must om te kunnen zwemmen. Kinderen behalen in de tijd dat ze in de BSO zijn hun zwemdiploma’s. Voor de kinderen is het super leuk om tijdens de BSO tijd naar de zwemles te gaan, voor de ouders een welkome tijdsbesparing.


Eenmaal in het bezit van diploma A en B wordt de keuze aan sporten uitgebreid en kunnen zich breed oriënteren welke sport ze het leukste vinden. Daarin kunnen ze hun talenten verder ontwikkelen onder begeleiding van gekwalificeerde trainers en sportleiders.


Wie wij zijn, wat wij doen en hoe wij dat doen kunt u lezen op deze site.


Hans Zwartkruis

                                                                      

 

BSO Sporten - Buitengewoon spannend !

Kinderopvang 

De kinderopvang bij BSO Sporten bestaat uit buitenschoolse opvang gedurende 52 weken per jaar. Dus ook in de vakanties zorgen wij ervoor dat uw kinderen op en leuke manier ontwikkelen. Wij bieden de kinderen een veilige plek waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

Zwemmen

In steeds meer gemeenten verdwijnt de zwemles uit het basisschoolprogramma. Bij de BSO Sporten kunnen de kinderen op diverse locaties zwemles volgen en normaal gesproken binnen 1 jaar hun A en B diploma halen.

Sporten

Het beoefenen van sport en spel is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het sociale aspect is hierbij zeker zo belangrijk als de prestaties. Wij streven ernaar de kinderen de technische vaardigheden bij te brengen, zodat het vooral leuk is om te doen. Een leven lang sporten is ons uitgangspunt.